Selecteer een pagina
Over mij

Iris schipper

jouw online business manager

over mij

Mijn reis naar het ondernemerschap.

Ik woon samen met mijn man, onze 2 kinderen en hond in het gezellige Zwolle. Ik ben moeder van 3 kinderen. 3 Om van te houden, 2 om voor te zorgen.

Na jaren gewerkt te hebben in een tandartspraktijk, werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik heb het roer omgegooid en ben mij gaan storten op mijn eigen onderneming als online business manager.

Door het  het plotseling overlijden van ons zoontje, ben ik erachter gekomen dat het leven toch nooit zo gaat zoals je van tevoren gedacht had. Daarom ben ik dit gewoon gaan doen. Het kwam op het juiste moment op mijn pad. Het voelde goed en ik had geen betere keuze kunnen maken. 

 

Het is begonnen nadat mijn man zijn eigen bedrijf als schilder startte. Al gauw kwam hij om in het werk en administratie. Ik ben hem hierin gaan ondersteunen en zo kwam ik erachter dat ik dit hartstikke leuk vond om te doen en er ook nog eens heel goed in ben. Naar aanleiding daarvan ben ik mij gaan verdiepen in het beroep virtueel assistent. 

Via de ‘VA business academy’ heb ik een zeer goede basis gelegd voor mijn onderneming. Het ondernemerschap is super goed te combineren met mijn gezin. Doordat ik op afstand werk vanuit mijn thuiskantoor geeft het mij ruimte en vrijheid om mijn eigen tijd in te delen.

Zo heb ik, wat mij betreft, het beste van twee werelden: Het ontzorgen van ondernemers door het managen van hun business  én optimaal voor mijn gezin zorgen.

Daar word ik gelukkig van. Wil je meer weten? Neem hieronder contact op.

4 + 14 =