Over mij

Iris schipper

jouw virtueel assistent

wie is iris schipper

Mijn reis naar het ondernemerschap.

Ik woon samen met mijn vriend, onze 2 kinderen en hond in het gezellige Zwolle. Ik ben moeder van 3 kinderen. 3 Om van te houden, 2 om voor te zorgen.

Na jaren alleen in loondienst gewerkt te hebben in een tandartspraktijk, werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik heb het roer omgegooid en ben mij gaan storten op mijn eigen onderneming als virtueel assistent. Iets waarvan ik nooit had verwacht te gaan doen.

Door het  het plotseling overlijden van ons zoontje, ben ik erachter gekomen dat het leven toch nooit zo gaat zoals je van tevoren gedacht had. Daarom ben ik dit gewoon gaan doen. Het kwam op het juiste moment op mijn pad. Het voelde goed en ik had geen betere keuze kunnen maken.

 

Het is begonnen nadat mijn vriend zijn eigen bedrijf als schilder startte. Al gauw kwam hij om in het werk en administratie. Ik ben hem hierin gaan ondersteunen en zo kwam ik erachter dat ik dit hartstikke leuk vond om te doen. Naar aanleiding daarvan ben ik mij gaan verdiepen in het beroep virtueel assistent. 

Via de ‘VA business academy’ heb ik een zeer goede basis gelegd voor mijn onderneming. Het VA-schap is super goed te combineren met mijn gezin. Het geeft mij ruimte en vrijheid om te werken wanneer ik wil en dit maakt dat ik veel meer kan werken dan ik voorheen.

Zo heb ik, wat mij betreft, het beste van twee werelden: Mijn eigen ding doen met een groot stuk persoonlijke ontwikkeling d.m.v. mijn onderneming als virtueel assistent én optimaal voor mijn gezin zorgen.

Daar word ik gelukkig van.